UA-127104864-1
LIFESTYLE

Sophia’s First Experience With The Ocean!

By July 7, 2020 No Comments

Esimese asjana randa jõudes tabasime endid mõttelt, et ei tea miks küll see randa minek nii hea plaanina alati tundub. Väljas on esiteks tapvalt palav, 33 kraadi, ümberringi on võõrad inimesed, kes prügi maha viskavad ning iga üks enda kõlaritest eri muusikat kuulavad ja siis see mind kõige rohkem häirivam aspekt- kõik kohad on liiva täis! Nii kui maha istusime, siis oma peas juba eos rahustasin ennast maha, et nüüd nii ongi- Sophia ilmselt sööb liiva, pluss kõik kotid, vanker, riided, toit, silmad, suu- absoluutselt kõik on liiva täis. No ja umbes nii oligi aga õnneks see ei tähendanud seda, et meil imetore päev koos poleks olnud!

// Once we got to the beach, the first thing we were wondering was, why does spending a day at the beach always sound like such a good plan? First of all, it’s unbearable to be outside with 91 degrees, we’re surrounded by strangers who leave garbage behind and who all listen to different music from their speakers and then that one thing that bothers me the most- there’s sand everywhere. As soon as we sat down, I was trying to be very calm, thinking to myself and accepting the fact that that’s how it’s going to be- Sophia will probably eat the sand plus all our bags, stroller, clothes, food, eyes and mouth will be covered with sand. And that’s pretty much what happened, but thankfully this didn’t stop us from having a great time!

Meie pisikene Sophia armastab vett üle kõige! Olgu see basseinis, vannis, kraanikausis või ka koera kausis, ükskõik kuidas pidi, kõige rohkem lõbu pakub talle just vesi! Ainus olek aga milles Sophial veega kokkupuudet veel siiani ei olnud olnud, oli ookean. Viimati käisime rannas Sophiaga Floridas, kuid siis oli ta veel nii väike, et kõndida ei osanud, seega vee äärde me teda ei viinud. Seekord aga sai ka Sophia varbad vette pista ja see kogemus tundus talle väga eriline olevat!

// Our little Sophia loves water! Either it’s in a pool, a bath tub, sink or even in a dog’s bowl, whichever way, Sophia loves to play with water! The only condition in which Sophia hadn’t experienced water yet was the ocean. Last time we went to the beach was in Florida when Sophia wasn’t walking yet so we didn’t bring her near the water but this time she did have a chance to throw her toes into the ocean and it seemed to be a very unique and special experience for her!

Sophia ei hoia meil mitte kunagi käest kinni. Kui ta kõndima õppis siis ka kohe ise, kätt ei andnud ega siiani anna kunagi. Kui me siis rannal kõndides veele lähemale jõudsime, võttis Sophia mul käest kinni ning kui suured lained meieni jõudsid, hoidis ta must nii kõvasti kinni, et lausa tundsin kuidas ta mind küüntega pigistas. Seisime me seal ilmselt kümme, viisteist minutit järjest ja Sophia ei teinud terve selle aja kordagi mitte ühtegi piuksu vaid hoidis ainult mind tugevalt enda kõrval ja jälgis ookeani suuri laineid ja valjut kohinat. Kui laine meieni jõudis ja meid märjaks tegi, pakkus see Sophiale nii palju põnevust! Minul loomulikult vahetus riideid kaasas ei olnud ja laine tegi märjaks ikka koos liivaga, seega üsnagi ebamugav oli olla aga kui see väike asi kõrvale jätta siis oli see hetk kuidagi nii eriline ja armas! Alates käest kinni hoidmisega, lõpetades Sophia nii siira emotsiooni tunnistamisega nende lainete suhtes.

// Sophia never holds our hands. Even when she first started walking she never held onto us. As we were walking on the beach closer to the water she actually took my hand and once we were very close she was holding onto me so tight that I could feel her finger nails squeezing me. We stood there for about 10-15 minutes and the whole time Sophia made zero noise. She was just so focused on the ocean, it’s big and loud waves! Sophia found the waves that came to us and made us wet so fascinating and entertaining! I obviously didn’t take any extra clothes with me and since the water came with all the sand I was feeling pretty uncomfortable but despite that I was wearing a wet and sandy dress this moment was so sweet! The fact that she was holding my hand so tightly plus being there and seeing her so sincere feelings and emotions towards the water, was just so special!

Rannas tuli meile palju kasu loomulikult päikese eest kaitsavast mütsist, päikese kreemist, mida saab ilma suurema vaevata lapsele peale rullida (pakendatud justkui nagu deodorant), pikast ujumispluusist (samuti et liiga palju päikest ei saaks), pisikesest laste päikesetoolist, mis issi Sophiale ostis ja loomulikult päikesevarjust, mille me koha peal laenutasime. Ilma selleta ei oleks ette kujutanudki seal olemist. Millal me järgmine kord randa läheme? Vot ei oskagi öelda. Kusagil pigem bassu ääres lebotamine või kasvõi niisama laste basseini kõrval istumine tundub vist natukene rohkem minu teema kui kogu see liivaga jändamine. Kuidas teil? Kas pigem eelistate randa või basseini äärset? Ma ei saa ju ometi ainuke olla, kelle arvates lastega randa minek päris suur ja üsnagi ebamugav ettevõtmine on.. 🙂

// Things that were essential and helpful on the beach were a sunhat, roll-on sunscreen which makes applying a sunscreen on a child so much easier, a little beach chair that daddy got for Sophia and an umbrella which we rented on the beach. That was a necessity, we couldn’t have imagined staying there without it. When will we be going back to the beach again? Not sure. I feel like I’m more of a person who’d prefer hanging out by the pool or just sit by the baby pool rather than go to the beach with all that sand situation lol. What about you guys? Do you prefer a beach or a poolside? I can’t be the only one who thinks going to the beach with kids is just so much more effort haha…

– Xx, ByRaahel

ByRaahel

Author ByRaahel

More posts by ByRaahel

Leave a Reply