UA-127104864-1
HOME DECORLIFESTYLE

HELLO FALL AND HAPPY HALLOWEEN!

By October 29, 2019 No Comments

Tere sügis! Sügis on mu lemmik aastaaeg! Kevad on ju ka ilus aga viimased aastad on see kahjuks üsnagi vahele jäänud. Talvest ja külmast saab automaatselt kolmekümnekraadine suvi. Mina väga palava ilma fänn ei ole seega tunnen ma ennast kõige paremini just sügisel kui soojakraade umbes 16-22, päike paistab ja saab kanda saapaid ning nahktagi…jep, see on minu ideaal!

// Hello fall! Fall is my favorite season! Spring is nice too but I feel like we’ve skipped it for the past few years. Right after a cold winter comes a hot summer out of nowhere…I’m not a fan of hot weather (I hate sweating) so my favorite season is definitely fall, when it’s still +16-22 degrees celsius and you can wear booties and a leather jacket. Yeap, that’s my ideal! 🙂

Enda majja kolisime me 2018 aasta jõulud, seega sügis ning halloweeni aeg on meil oma kodus seekord esimest aastat. Oi kui te vaid teaks kuidas meie naabri hoovid juba septembri kuust kaunistatud on. Üks hommik kui ma trennist koju kõndisin, klapid peas, kusagil kella kuue paiku kui veel pime oli, sain peaaegu südari kui möödusin järsku luukeredest ja hauakividest. Ütlesin järgmine päev ka naabritele, et väga ägedad kaunistused aga minu ehmatasite peaaegu pool surnuks! Muidugi, eks nad sellist reaktsiooni ilmselt ootavadki 😀

// We moved to our house last Christmas, so this is the first fall and halloween at our new house. Our neighbors have been very prepared probably since September and I remember one day, it was early morning and I was walking home from the gym around 6am when it was still dark outside and I suddenly saw those skeletons and scary tombstones that say R.I.P on it. Jesus, I almost got a heart attack! I told to my neighbors the next day that you guys have really cool decorations and all but you almost scared me to death 😀 I guess that’s for sure what they’re hoping for lol!

Minule meeldib halloween ja kõik sellega seonduv aga mitte liiga hirmus! Seega proovisingi ma meie hoovi mitte väga hirmuäratavalt kaunistada ning pigem panustada nõiamütsikestele ning sõbralikele kummitustele 😀 Osadele naabritele me jääme küll veel alla aga eks järgmine aasta oleme me kindlasti juba kogenenumad. Kes siin kandis kauem elanud on ilmselt iga aasta mõne uue kaunistuse ostnud ning eelmise aasta omad ka välja võtnud. Küll ka me jõuame sinna 🙂

Lisasin siia pildid nii meie välikaunistustest kui ka tuppa lisatud elemendiest.

// I love everything that has to do with halloween but I don’t like too scary, so I tried to decorate our yard more with some witch hats and friendly ghosts 😀 We could still do better with our decorations but it’s our first year so.. I’m sure people who have lived here for longer will buy something new every year and take all the decorations from last year so they have more stuff that they can put out every year. Well we’ll get there 🙂

Here are some pictures of our outdoor decorations and indoor elements that we’ve added!

Soovin teile ilusat sügist ning mitte liiga hirmuäratavat halloweeni! 😉

// Wishing you all a beautiful fall and not too scary, HAPPY HALLOWEEN ! 😉

– Xx, ByRaahel

ByRaahel

Author ByRaahel

More posts by ByRaahel

Leave a Reply