UA-127104864-1
FAMILY / MOTHERHOOD

“da da da” “la la la”

By July 23, 2019 No Comments

Kusagil viie ja poole kuuselt alustas meie väike Sophia väga tähtsat jutustamist. “A” on hetkel lemmik täishäälik ja iga mõne päeva tagant lisandub selle ette uus kaashäälik. Siiamaani on Sophia lemmikud “dadada”, “jajaja” ja “lalala”. Eriti entusiastlikult jutustab ta siis kui…ta midagi öelda soovib 😀 Ehk siis kui tal tegevuse muutust vaja on või kui uneaeg tundub lähenevat. Eks ma siin hoolega proovin talle õpetada “emme” ja “emme” sest, et parem oleks, et esimene sõna emme on 😀 Kui on issi või daddy- mis tundub veel hetkel kõige tõenäolisem- siis olen ma küll pettunud haha! Niisama karjumist on meil ka palju, mis ei ole hullu kui kodus oleme, kuid paar korda on mul beebi jooga klassis olnud vaja küll vabandada, et mu tütar nii häälekas on. Ega see tegelikult kedagi ei häiri kuna pigem on see ikka armas ka! 🙂

Ootan siin juba suure põnevusega Sophia esimesi sõnu! Millal teie lapsed oma esimesi sõnu ütlema hakkasid ning mis nendeks olid? 🙂

// Once Sophia turned about 5 and a half months old, she started to be very chatty with us. Her favorite vowel is “A” and every couple of days there are some new consonants added to this. Sophia’s favorites at the moment are “dadada”, “jajaja” and “lalala”. She gets extra talky when….she’s trying to say something..obviously 😀 So that means mostly when she needs a change of activity or it gets closer to a nap/bedtime. I’m trying to teach her “mommy” or “emme”, (which means mommy in Estonian) cause her first word better be mommy! If somehow it’s going to be daddy- which actually seems to be a lot easier for her right now- then I’d be very disappointed haha! Other than that, we still have a lot of random screaming going on, which I don’t mind when we’re at home but we’ve had a few situations at a baby yoga class where I’ve had to apologize for having such a loud daughter lol! No one really minds though, it’s kind of cute too 🙂

I am so excited over here to hear those first words of hers! When did your babies start to say their first words and what were they ? 🙂

– Xx, ByRaahel

ByRaahel

Author ByRaahel

More posts by ByRaahel

Leave a Reply