UA-127104864-1
LIFESTYLE

HAPPY EASTER!

By April 21, 2019 4 Comments

Ülestõusmispühad on pühad, mis mulle alati on meeldinud! Need on pühad, mis on kevadel kui ilm peale pikka talve jälle ilusam on, loodus tärkab ning kõigel oleks justkui võimalus uueks alguseks. Nii nagu ka peale selle, et munade värvimine tore tegevus on, sümboliseerivad munad ka taassündi. Erinevaid versioone pühadest on mitmeid, kuid mina isiklikult tähistan ülestõusmispühi, mitte munadepühi või lihavõtteid. Teades, et Jeesus suri ristil reedel ning tõusis üles pühapäeval, on ülestõusmispühal minu arust väga eriline tähendus, tuues endaga kaasa palju rõõmu ja lootust!

// Happy Easter! Easter has always been a holiday I like a lot! It’s in spring when everything comes alive again after a long winter and it’s definitely a time for new beginnings! Dying eggs is super fun but eggs also symbolize rebirth. There are different stories about Easter, but I personally like to celebrate resurrection of Jesus and that’s why I love Easter Sunday, as I feel like it brings so much joy and hope!

Mune värvisin ma vist viimati aastaid tagasi kui ise veel laps olin. Nüüd aga esimestel Sophia ülestõusmispühadel olin kindel, et võtame enda pisikeses peres munade värvimise plaani. Kuigi, selliseid värve nagu mina mäletasin mis kunagi olemas olid, et pintseldad muudkui erksates värvides vahvaid mustreid, ei leidnud ma küll kusagilt! Eks ma tegelikult natukene jäin hiljaks ka nende värvide otsimisega. Internetist tellides oleks alles päevi peale pühi värvid kätte saanud ja kui viimasel hetkel poodi läksin, oli alles täpselt üks komplekt värve – äädika ja vee lahuses lahustuvad värvitabletid ja nii siis meil see variant ka kasutusse läks. Meil olid toredad, armsad ja ilusad pühad ning võib-olla juba järgmistel pühadel saab Sophia ka munade värvimisel kaasa lüüa 🙂

Häid pühi, ilusat kevadet ja palju positiivsust ning uut värskust teie tegemistesse! <3

// Last time I dyed eggs was probably when I was a kid. This year, as it’s Sophia’s first Easter, I knew we’re going to dye some eggs with our little family. I remember years ago we used a brush to paint fun patterns with bright colors but now I couldn’t find kits like this anywhere. I have to be honest though, I thought about it a little too late and so once I got to the store, they were out of everything except for that one kit where you have color cups and tablets, so that’s what we went for. We had a nice little holiday celebration and maybe next year Sophia can be part of the egg dying as well 🙂

Happy Easter everyone! I wish you all a beautiful spring, freshness and positivity in everything you do! <3

xx, – ByRaahel

ByRaahel

Author ByRaahel

More posts by ByRaahel

Join the discussion 4 Comments

Leave a Reply