UA-127104864-1
LIFESTYLE

SOPHIA’S FIRST TIME IN NYC

By March 17, 2019 No Comments

Kuna meil on sõbrad Eestist külas, on pühapäev ja väljas on ilus päikseline ilm, otsustasime me täna Central Parki jalutama minna. Täna viisime Sophia esimest korda linna. Õnneks ei tunduvat teda kiire tempo ning linnakära häirivat, ta nautis värsket õhku ja sooja päikest täiega! Veetsime enda päeva pargis jalutades, Times Square’il käies ning vahepeal sõime lõunat ja jõime hiljem ka kohvi. M&M’i (kommi) poes jõudsime ka käia. Mikule rahvamassid eriti ei istu (tähendab kellele nad nii väga istuks aga ta on veel täiesti järgmine level ja ikka absoluutselt ei salli rahvarohkeid kohti. Just sellepärast me ka väga tihti linnas ei käi :D) aga see pood oli pungil täis rahvast, seega proovisime kommid võimalikult kiirelt ära osta ja sinna liiga kauaks mitte aega veetma jääda.

// Since we have friends visiting from Estonia, it’s Sunday and sunny outside, we decided to go and have a walk at the Central Park. It was Sophia’s first time in the city. Fortunately she didn’t mind the busy and loud streets, she was just really enjoying the fresh air and warm sun! We spent our day walking in the park, we stopped to see Times Square, had a lunch somewhere and drank some coffee after. We also went to the M&M’s store. Mikk doesn’t really like crowds (no one really does but he’s next level and can’t handle crowded places at all. Yes, that’s why we are not visiting the city that often 😀 ) but that store was very busy and full of people so we got the candies and tried not to spend too much time in there.

Sophia armastab kõige rohkem (peale söömise ja niisama rinna otsas magamise) vankriga jalutamist ning värsket õhku. Nii kui õue saab ja vanker liikuma hakkab on silmad kinni, kui aga siseruumides oleme ja seisame on silmad plaksti lahti, (nii nagu ilmselt kõikidel beebidel).

Tänane imeline,päikseline päev andis nii palju mõnusat ja positiivset energiat ja ma ei jõua ära oodata, et juba puud lehte läheksid ning lilled õitsema hakkaksid! <3

// What Sophia loves the most (other than feeding time or just sleeping on the breast) is fresh air and stroller walks! The minute we step outside and start moving, her eyes close immediately and she falls asleep. When we go somewhere inside and stop, her eyes will be wide open, (probably like every other baby).

Today was a beautiful and sunny day that gave me so much good and positive energy! I can’t wait for the leaves to appear on the trees and flowers to start blooming! <3

xx, – ByRaahel

ByRaahel

Author ByRaahel

More posts by ByRaahel

Leave a Reply