UA-127104864-1
LIFESTYLE

NEW COFFEE MAKER AND PANCAKES

By January 17, 2019 No Comments

Pean tunnistama, et naudin ikka täiega enda viimaseid rasedusnädalaid. Olin just parasjagu söömas lõunat- riisi ja kana, kui mõtlesin, et täna võiks pannkooke teha 😀 ennast ajab ka naerma! Trenni ma ei tee, mis sellest üldse rääkida, ma liigun nii palju, et magamistoast kööki ja vahepeal vetsu. Aga samas pannkookidele “ei” ei ütle. Ma tegin küll hunniku valmis aga tegelikult üle kahe ei söönud nii et ega ma väga ei põe…

Eile õhtul saime kätte ka enda uue kohvimasina. Mis uue, üleüldse kohvimasina. Jah, me oleme siiamaani alati kas endale kohvi toonud või kusagilt tee peale kaasa võtnud. Nüüd, kus oleme uues kodus ennast vaikselt sisse seadnud, tundus vist, et on aeg endale ka koju kohvimasin soetada. Mina tegelikult päris mitu kuud, (peaaegu vist 9) enne rasedaks jäämist üldse ei joonudki kohvi. Ainult teed. Aga kui rasedaks jäin siis üheks niiöelda “isuks” kohe oli kohv. Hakkasin täiega igatsema ja nii tulingi tagasi kohvi joomise juurde (raseduse ajal küll kafeiinivaba).

Ma valisin tükk aega millist masinat osta. Tahtsin, et see teeks lisaks tavalisele kohvile ka latte’sid ja cappuccino’sid ning oleks võimalikult lihtne ja loogiline kasutada, et vajuta nupule ja kõik. Keurig’i masinad tundusid selles osas kõige lihtsamad olema ja nii me valisimegi endale Keurig K-Cafe Coffee, Latte and Cappuccino Maker’i. Vajutasin nupule, tuli kohv, vajutasin teisele nupule ja piim sai vahustatud, nii et igati rahul oleme selle ostuga!

Kui on huvi, siis lähemalt selle masina kohta saad uurida siit.

Ja nii mööduski minu päev- pannkooke küpsetades ja uut kohvimasinat uudistades!

// I have to admit, I really am enjoying the last days of my pregnancy to the max! I was just finishing up my lunch- rice and chicken, while I was thinking about making pancakes 😀 Yup! I don’t exercise, I mean the only time I’m active during the day is when I’m walking from my bedroom to the kitchen and using the restroom but apparently that doesn’t stop me from making myself some pancakes. I did a lot of them but ended up eating two, so no stress..I guess..

Yesterday we received our new coffee maker. Actually not new, our first coffee maker! Until today we’ve brought ourselves coffee from the coffee shops or just having them on the go. Now that we’re getting settled in in our new house it seemed like a good idea to have one at home. I wasn’t even drinking coffee before pregnancy for about 9 months or so- only tea, but when I got pregnant I had coffee as one of my cravings and that’s how I got back to drinking coffee (usually decaf while pregnant).

I wasn’t sure which coffee maker to choose. I was looking for something that makes lattes and cappuccinos and is super easy to use, just push the button and it’s ready to go. Keurig coffee makers seemed to be the easiest, so we decided to buy Keurig K-Cafe Coffee, Latte and Cappuccino Maker. I pushed the button, got a shot of coffee, pushed another button and got frothed milk, so it was exactly what I was looking for!

If your interested, you can find more information about Keurig K-Cafe coffee maker here .

And this is how my day looked liked- trying out our new coffee maker and cooking pancakes!

– xx, ByRaahel

ByRaahel

Author ByRaahel

More posts by ByRaahel

Leave a Reply